intrebari pentru restaurant

Written by andrei. Posted in Uncategorised

Sala, aranjamentele si serviciile:

- se percepe chirie pentru sala?

Nu, la Imperial Ballroom nu se percepe nicio Chirie!

- exista o ora maxima de stat?

Da, ora maxima este 06:00 AM!

- se percepe o plata in plus pentru restul serviciilor precum bucatari, ajutoare de bucatari, femei de serviciu si paza parcare?

Nu, la Imperial Ballroom nu se percepe nicio plata pt bucatari, ajutoare de bucatari, femeile de serviciu, personal auxiliar sau pentru paza autoturismelor dvs !

- aranjamentele :huse, vaze, flori, marturii, naproane etc sunt oferite de restaurant?

Nu, decoratiunile reprezinta un serviciu separat, la fel ca si cel de foto-video, DJ etc.La Imperial Ballroom dvs alegeti firma specializata in decoratiuni.Va recomandam sa studiati bine piata inainte de semnarea oricarui contract!

- vesela si tacamuririle sunt din acelasi set?

Da, toata vesela si toate tacamurile sunt moderne iar toate piesele componente sunt din acelasi set.In cadrul restaurantului nostru nu veti fi rugat niciodata sa va pastrati tacamul pt a servi si urmatorul fel cu acelasi cutit si furculita! Va punem la dispozitie tacamuri si vesela pentru fiecare fel de mancare si pahare pentru fiecare tip de bautura!

- cati ospatari sunt necesari pentru un serviciu de calitate?

Numarul maxim de persoane care pot fi servite de un ospatar este de 30 persoane per ospatar!

- se impune o anumita formatie?

Nu, la Imperial Ballroom dvs stabiliti cine va va asigura serviciul muzical!

- daca se intrerupe curentul datorita unei pene de curent ce alternative se ofera?

Restaurantul Imperial Ballroom este dotat cu generatoare de curent care ne permite continuarea oricarui eveniment in conditii exceptionale chiar si in cazul unei pene de curent!

- fumul de tigara care e atat de nociv si deranjant poate fi neutralizat?

Restaurantul Imperial Ballroom este dotat cu un sistem de ventilatie extrem de performant care ne permite introducerea permanenta de aer proaspat in schimbul aerului viciat.Sistemul e capabil sa schimbe cate 32.000 mc per ora.

- cand afara e canicula care e ambianta interioara?

Restaurantul Imperial Ballroom este dotat cu un sistem de climatizare performant care ne permite indiferent de temperatura exterioara sa mentinem in interiorul restaurantului o temperatura care sa se incadreze in limitele de confort atat ca temperatura cat si umiditate!

- se ofera gheata si frapiere pe perioada evenimentului?

Da, in cadrul evenimentelor organizate la noi vi se ofera gheata la discretie pe toata perioada contractata precum si frapiera pt fiecare masa!

- exista conexiune Wi-Fi gratuita?

Da, va oferim conexiune permanenta si gratuita la internet prin tehnologie wireless!

 

Despre meniuri:

- nr. de meniuri declarat trebuie sa fie proportional cu nr de invitatii date?

Nu, experienta ne-a aratat ca nr. de meniuri care trebuie comandat ar trebui sa fie mai mic cu 10-15 % fata de nr. invitatiilor date!

- cate meniuri se pot asigura in plus, daca vin mai multi invitati ?

Putem asigura meniuri in plus fata de cele comandate initial, in limitele unui procent de 10% !

- daca nu vin toti invitatii, meniurile comandate se platesc?

Da, meniurile comandate trebuiesc achitate.In cazul in care au fost comandate mai multe meniuri decat invitati, acest surplus va fi predat beneficiarilor evenimentului!

- unde se pregateste mancarea ?

Toate preparatele sunt pegatite exclusiv in bucataria restaurantului nostru!

 

 

Despre bauturi:

 

- ce se aduce de acasa?

In functie de meniul ales, in anumite conditii puteti aduce dvs bauturile alcoolice si nonalcoolice.Acestea trebuiesc predate in custodie si trebuie sa fie insotite de documente fiscale!Pentru confortul dvs va vom pune la dispozitie o camera frigorifica generoasa care sa va mentina toate bauturile reci!

- cafeaua intra in pret?

Da, cafeaua este inclusa in pretul oricarui meniu.Cafeaua se serveste la discretie indiferent ca se doreste espresso sau nu!

 

Terasa si parcarea:

 

- terasa se inchiriaza?

Nu, va punem la dispozitie gratuit o terasa moderna, partial vitrata si iluminata in suprafata de 250 mp pentru momentele de socializare atat de placute in cadrul oricarui eveniment!

- exista parcare pt. masinile invitatilor?

Da, punem la dispozitie o parcare generoasa in suprafata de 2500 mp, pavata, iluminata, pazita permanent si gratuita pentru un numar de aproximativ 100 de autoturisme!

THIS WEEK182258