intrebari pentru fotograf & cameraman

Written by andrei. Posted in Uncategorised

Intotdeauna o sa aveti un sentiment de bucurie cand va aruncati privirea pe niste fotografii minuntate rezultate dintr-un eveniment reusit.

Ganditi-va cum va veti simti in momentul cand veti vizualiza fotografii reusite cu voi insiva. Sentimentul este inzecit. Nu faceti rabat de calitate la acest serviciu! Sunt fotografi care surprind cel mai fericit moment al vietii voastre, de aceea trebuie sa fie cel putin formidabile. Albumul de nunta il veti rasfoi pana la adanci batraneti. Suntem siguri ca va doriti sa fiti mandrii de el. Va asigur ca un pret foarte mic nu va poate garanta calitatea pe care o doriti. Va spun asta pentru ca experienta ne-a aratat ca fotografierea unui eveniment este un serviciu complex si de calitate. Aici ne referim in special la contractarea unui fotograf profesionist si procesarea fotografiilor.Trebuie sa aveti in vedere si albumul de nunta.

Alaturi de serviciile fotografice ,la un nivel ridicat de importanta este si serviciul de filmare. La fel ca si albumul, un montaj de nunta va fi vizualizat de mii de ori pe parcursul vietii voastre. Cameramanul trebuie sa surpinda ceea ce ochilor vostri le scapa in ziua evenimentului: detalii, reactii, momente unice. Iar montajul video trebuie sa fie un film bine-facut, bine regizat si bine-filmat in asa fel incat de fiecare data cand il vizualizati sa va cuprinda emotia si bucuria. Aceste doua servicii – foto&video – sunt  serviciile inimilor voastre . Nimeni nu se va bucura de calitatea lor asa cum va veti bucura voi insiva.

 

 

 

THIS WEEK178881