Restaurantul Imperial Ballroom – Destinatia exclusiva a evenimentelor dumneavoastra

servicii oferite

 
Organizare Nunti
Pentru ca amintirea celui mai important eveniment din viata dumneavoastra sa devina o amintire de neuitat.
Va invitam sa porniti in noua aventura a vietii intr-o locatie de neegalat prin eleganta , unicitatea stilului si servicii ireprosabile. Este evenimentul pe care l-ati planuit de atata timp si va doriti ca totul sa fie excelent, toata lumea sa se simta bine. Lasati grijile organizarii pe mana noastra si traiti la maxim aceste clipe.

Organizare Botezuri
A sosit vremea ca familia sa se mareasca.
Prezenta unui copil nu poate fi decat prilej de bucurie. Si pentru ca aceasta bucurie se imparte si cu prietenii petrecerea care urmeaza crestinarii nu poate fi decat una cu mare fast, cu decoratiuni specifice si multa bucurie

Petreceri corporate
Da clasa companiei tale si motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui succes realizat impreuna
Cu creativitate, originalitate si seriozitate, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului.

Conferinte
Avem pentru dumneavoastra locul ideal, fie ca trebuie sa organizati o conferinta stiintifica, fie o conferinta de presa. Imperial Ballroom este un centru de evenimente care va ofera un spatiu generos si toate elementele care va sunt necesare.
Totodata, Imperial Ballroom pune la dispozitia tuturor clientilor corporate noul sistem multimedia compus din 4 ecrane lcd (106 cm),2 video-proiectoare de mari dimensiuni (3000cmx3000cm), sistemul de sunet full range de mare fidelitate (6000w), 5 microfoane desktop si 4 microfoane wireless.
 
Pentru rezervari si organizari evenimente puteti suna la 0740.01.03.80

Oferim servicii de 5 stele, prin seriozitate, calitatea superioara a mancarurilor, servirea rapida si memorabila, amabilitatea, buna dispozitie si respectul fata de clienti.

THIS WEEK118883